Telemarketingu dhe Teknikat e Shitjes

Training Information

Price: 80 €

Training Start Date: 10-02-2017

Training End Date: 11-02-2017

Appilcation Deadline: 06-02-2017

Apply Now!

Training Description

Prishtina Consulting Group (PCG) ka nxjerë statistika të cilat tregojnë trended e punësimit, nevojat dhe shkathtësitë deficitare në tregun e punës. Call Agent ose Agjent Telefonues është një ndër tre profesionet me të kërkuara. Në të njejtën kohë oferta edhe kërkesa janë në një fluks të përhershëm dhe nevoja për profesionist vazhdon e rritet. Duke pasë parasysh këto statistika ne kemi perpiluar dhe strukuruar trajnimin për Call Agent.

Prishtina Consulting Group është kompani që ndërmjetëson edhe ndihmon bizneset e edhe punë kërkuesit që të gjejnë perputheje sa më të mirë. PCG është dhe do të jetë e përkushtuar që t’iu ofrojë shkathtësi relevante edhe bashkëkohore punë kërkuesve si dhe këshilla bizneseve.

Trajnimi “Telemarketingu dhe teknikat e shitjes” i dedikohet:

 • Të gjithë atyre që dëshirojnë të punojnë në Call Center.
 • Të gjithë atyre që dëshirojnë t’i përmirësojnë shkathtësitë e shitjes përmes telefonit.
 • Të punësuarve në Call Center.
 • Dhe personave tjerë të interesuar për këtë fushë.

 Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të kuptojnë dhe të pajisen me njohuri:

 • Si funksionon call center
 • Si të komunikohet me klient
 • Si të përdoret zëri edhe gjuha në komunikim me klientin
 • Si të menaxhohet komunikimi me klient
 • Teknikat e shitjes
 • Si të mbyllet shitja

Pjesëmarrësit do të pajisen me çertifikata të pjesëmarrjes si dhe ata të suksesshmit me rekomandime.

Training Curriculum

Çka është telemarketingu

 • Pozita e telemarketingut në shërbim ndaj klientit (marketing)
 • Si ndahet

 Komunikimi

 • Baza e komunikimit
 • Qëllimet e operatorit
 • Zëri
 • Gjuha

Tipologjia e klientëve dhe kundërshtimet

 • Kundërshtimi i sinqertë
 • Kundërshtim si pretekst ( që t’a mbyll telefonin)
 • Tipologjia e klientit individ
 • Tipologjia e klientit biznes (tre shkallët)

Skript

 • (AIDA) Attention, Interest, Desire, Agreement
 • Përshtatja në bazë të klientit
 • Shembujt
 • Multi-përdorimi
 • Çka duhet
 • Çka nuk duhet

Fazat e telefonatës

 • Hyrja
 • Përshkrimi
 • Bindja
 • Konkludimi (përmbyllja)

Call Center

 • Struktura e mbrendshme
 • Llojet e call center
 • Statusi juridik

Simulimi

Testi

Training Schedule

E Premtë 10 Shkurt dhe e Shtunë 11 Shkurt

10:00 – 16:00

12:00-13:00 Pauza e Drekës

 

Fields marked with an * are required