Ndihma në punë-kërkim

Kërkimi për punë që shpërblehet dhe që ju përshtatet mund të jetë detyrë e frikshme. Ku të filloni? Si t’i gjeni punët “e fshehta”? PCG mund të ju ndihmojë që të definoni dhe ndërmerrni një kampanjë kërkimi strategjik dhe të suksesshmë për punë.

Ne ofrojmë ndihmë në punë-kërkim për punë-kërkues të ndryshëm përfshirë:

  • Personat që sapo kanë filluar karrierën
  • Personat që konsiderojnë ndryshim të punës apo karrierës
  • Personat që kanë mbetur rishtaz pa punë